My Blog

Izlečite se Suncem! SanGejzing – SunGazing – Solarna Joga – Gledanje u Sunce

 U 19 veku britanci su u Indiji otkrili postojanje jogija koji su navodno imali više stotina godina, tako su sa velikim interesovanjem započeli istraživati fenomen fantastično starih i vitalnih ljudi. Ti stari ljudi-jogiji poznavali su jednu od najčuvanijih tajni svih vremena“solarnu jogu“ odnosno način ili tehniku s pomoću koje se direktnim upijanjem energije Sunca, može podmladiti fizičko telo, otvoriti svest i započeti duhovni razvoj na višem stepenu. Ljude koji su ovladali moćima manipulacije sunčevom energijom nazivaju“oni koji se hrane božjom manom“.

Najpoznatiji solarni jogiji 19 i 20 veka su Swami Visudananda, Prahlad Djani, lutajući svetac Sun-jogi Umasankara i Hira Ratan Manek, takođe lutajući svetac Sun-jogi koji nesebično prenosi savremenim ljudima ovo prastaro znanje. Ovaj zadnje nabrojani je nakon više desetina godina proučavanja drevnih tekstova, došao do savršene tehnike sangejzinga (solarne joge), koja je danas poznata kao „Tehnika po Hira Ratan Manek metodi“. On je prošao ispitivanja NASA, američke agencije za svemirska istraživanja u trajanju od skoro 2 godine, kojima nikada ni jedan covek pre Maneka nije bio podvrgnut tako temeljnim i dugoročnim testiranjima.

Zaključak naučnika NASA bio je da se radi o fenomenu, jer su sva istraživanja pokazala stvarne vrednosti solarne joge, a neke tehnike su uklopljene i u program za obuku astronauta.

Nekoliko naučnika isprobalo je osobno Solarnu Jogu i bili su fascinirani načinom i brzinom kojom su potaknuli svoje paranormalne sposobnosti, one su kod svakog čoveka latentne, ali ih je teško pobuditi, zato mnogi odustaju, jer sve tehnike zahtevaju dugogodišnji svakodnevni rad, ali ne i Solarna Joga sa uzemljivanjem, ona brzo i moćno budi uspavane sposobnosti čoveka, kao i njegovo zdravlje.

Primenom i svakodnevnim vežbanjem solarne joge i uzemljivanja, nestaju sva fizička i psihička oboljenja u roku od nekoliko meseci. Energija Sunca i njen dugin spektar boja odgovaraju boji organa u ljudskoj bioplazmi- auri, isceljivanje bojom poznata je holistička metoda i primenjuje se u Indiji, SAD, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj, a od pre tri godine (2009) i u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Sloveniji, Crnoj Gori i svuda širom Evrope i sveta……!

Energija Zemlje utiče blagotvorno na čitavo telo, um i duh. Kada ste uzemljeni vi ste povezani sa Zemljom, kada niste odvojeni ste od nje i onda celo vaše telo pati, a to se reflektuje u vašem životu kao bolesti sa kojima se borite.

Tečaj solarne joge kratak je i lako savladiv, te ne traži nikakve fizičke napore, niti zahteva neke fizičke vežbe posebnog karaktera, samo nešto malo želje i volje, kada ste doneli odluku o promeni kvaliteta života, već ste učinili pola posla, učinili ste inicijaciju i evokaciju.

 

Potrebno je samo da stanete bosi na zemlju bez trave i gledate u izlazeće ili zalazeće Sunce. Postupak sangejzinga po HRM metodi imate na linku dole!

Solarna Joga se može naučiti praktikovati bez vodstva nekog iskusnog trenera, gurua ili praktikanta, za sada na našim prostorima postoji originalno pisano delo, autora Miroslava Kiša Cybermikana „Solarna joga- sangejzing“. Da biste započeli sa ovom predivnom i dragocenom tehnikom nije neophodno da kupujete nikakve brošure ili knjige niti da dajete ikome bilo kakav novac. Potrebno je samo da pratite uputstva za bezbedan sangejzing koja su opisana ovde:

 

IZVOR

adminIzlečite se Suncem! SanGejzing – SunGazing – Solarna Joga – Gledanje u Sunce

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *