My Blog

Angry Birds parfemi za najmlađe

angry-birds-parfem

Ceo svet je oduševljen sa novom igrom zvanom Angry Birds. Svugde ćete se sresti sa glavnim likovima ove popularne igre. Majice sa ljutom ptičicom, privesci, šolje, školski pribor, tašne, odeće i razni detalji na koje kakvim stvarima su nezamislivi bez Angry Birds-a. Igru voli mlađa, ali i starija publika.

Kompanija „Air Val“ se setila pravog biznisa; kreirali su parfem koji oslikava male likove ovih igara i izbacili na tržište najotkačeniji miris za decu. Globalni fenomen je od sada već i upakovan u šašave bočice koje su, naravno, u obliku tri glavna „kljuna“ (crvena, crna i žuta) i zelene svinje. Parfem je predstavljen ovog proleća i ispostavilo se da je doneo veliki uspeh kompaniji, a radost na lice mališana.

Crvena ptičica je najljuća, simbolizuje hrabrost i moć, baš kao i crveni miris ove kolekcije. Intenzivna formula pruža deci dodatnu energiju i naglašava jak karakter. Žuta ptica je poznata po brzini i snalažljivosti, zato se ova aroma preporučuje decama koja vole citrusne mirise i osvežavajuće note. Crna ptica je veoma opasna, eksplodira poput bombe. Crni miris je posvećen mališanima koja su nestašna, razigrana i vole slobodu kretanja. Četvrti parfem je zelene boje i donosi nam razigrani karakter poznate svinje. Deca koja vole ovu igru sigurno će obožavati svaku aromu na poseban način.

Kolekcija Angry Birds je veoma bogata. Sadrže razne kozmetičke preparate posebno namenjene deci, sa veoma blagom formulom. Mirisi su dostupni u raznim pakovanjima (manjim i većim), zatim tu su i gelovi za tuširanje i setovi koji su pogodni za poklon. Da bi decu još više obradovala u poklon setove se mogu naći i privesci, nalepnice i sličice sa likovima glavnih junaka.

Inače, čudotvorni mirisi podstiču nestašluke da više vremena provode na svežem vazduhu i samim tim sa svojim vršnjacima. Isprobajte!

Izvor: http://parfemcentar.com

adminAngry Birds parfemi za najmlađe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *