My Blog

Najbolji ženski i muški parfemi 2022

Baš kao koktel sa potpisom, najbolji ženski i muški parfemi 2022 je donekle postao nova rutina u industriji lepote. Odabir pravog mirisa je važan zadatak. Parfemske note su sastojci koji čine miris i funkcionišu slično notama u muzici. Kada se kombinuju više nota, one formiraju akorde, koji parfemima daju jedinstvenu strukturu i prisustvo. Još i više toga možete pronaći na sajtu omladina.

Najbolji ženski i muški parfemi 2022

Osnovne note su note koje učvršćuju miris i koje su najdugotrajnije, dok su gornje note ono što ćete često prvo pomirisati, ali one najbrže nestaju, a srednje note obično povezuju donju i gornju notu.

  • Najbolji ženski i muški parfemi 2022 su najpre moderni zbog trenutnog trenda;
  • Vama se mogu dopadati neki sasvim drugi, pa čak i klasični, poput Chanel 5;
  • Birajte više parfema za različite prilike – pogledajte i šta sve niste znali o Survivor-u.
Chanel 5

Najbolji ženski i muški parfemi 2022 mogu biti i klasični

ISL Black Opium

Miris je lični, tako da je sve o tome šta vaš nos voli, kaže Stejsi Bresnahan, osnivač Laubahn parfema. Ako vaš nos prati blago slatke i mošusne mirise, ovaj proizvod je za vas jer crni opijum budi čula. Akord kafe i cvet narandže su blagi, ali u isto vreme intenzivni i savršeni za večeri. A pored parfema, možda će Vas zanimati i najbolji festivali za leto 2022.

Floverbomb

Bresnahanov predlog za odabir pravog mirisa je da počnete tako što ćete probati mirise sa poznatim mirisom i videti kako miriše na vama. Ako volite miris cveća, ovaj je savršen za sve prilike jer miriše na cvetni buket jasmina, frezije i latica ruže obogaćen zaraznim mirisom pačulija i vanile. Ako volite putovanja, pogledajte 7 mesta koja treba da obiđete toko studiranja. 

Chanel Coco Mademoiselle

Ovaj zavodljivi parfem ima svetlucavi, smeli cvetno-drveni miris. Srednje note obično traju duže od gornjih nota i dodaju više dubine doživljaju mirisa, kaže Bresnahan. Sa akordima jasmina i majske ruže, klasičan je miris za sve starosne grupe.

Miss Dior

Napravite promenu i izaberite parfeme koji čine da se osećate na određeni način, kaže Emma Vincent, parfimer u Lush-u. „Da li može da miriše utešno, ohrabrujuće ili da se osećate samopouzdano – da li vam je to trenutno potrebno?“ Ako je u pitanju lepota i ta radost koju želite da osetite, ovaj optimistični miris koji miriše na hiljade cveća je pravi izbor.

Lush Karma

Kada želite da promenite stvari, Vincent predlaže eksperimentisanje sa slojevima parfema. „Možda ću jednog dana poželeti da nosim samopouzdani parfem, kao što je onaj koji sam kreirao za Lush pod nazivom Nero, i staviću ga u slojeve sa svojim venčanim mirisom koji sam napravila u Lush-u pod nazivom Confetti. Parfemi nisu previše suprotstavljeni i mogu da imam i poverenje i udobnost u isto vreme.“ Lush Karma parfem sadrži pačuli, brazilsku narandžu i sibirsku jelu i predstavlja začinsku, ali opuštajuću mešavinu.

Bocica parfema

Parfemi imaju poseban uticaj na psihu

Kako birati parfem?

Kada birate parfem, verovatno ćete pronaći kategorizaciju cvetnih, gurmanskih ili drvenih. Oni mogu pomoći kao opšta polazna tačka za parfeme u kojima uživate. Neki imaju cvetne i senzualne note koje čine da se osećate osnaženo i uzdignuto. Drugi su smireniji i diskretniji.

Charlotte Tilburi Miris sna

Kada prvi put započnete proces pronalaženja pravog parfema za vas, poželećete da razmislite o prilici u kojoj ćete nositi miris, kaže Daniela Dressel, generalni direktor Boticario US Charlotte Tilburi. Jedinstvena ‘ floral chipre’ parfemska harmonija je poput skupe boce šampanjca koju biste želeli da prskate za posebne prilike.

Biredo Gipsi Vater

Ako kupujete miris za posebne prilike, možda biste želeli da razmislite o parfemima sa bogatijim notama koje se održavaju tokom cele večeri, kaže Dressel. Biredo’s Gipsi Vater ima drvenastu aromu. Ovaj uniseks parfem ima mešavinu sandalovine, vanile i ambera koja izaziva zavisnost. I to su samo neki koje smatramo da su najbolji ženski i muški parfemi 2022.

adminNajbolji ženski i muški parfemi 2022

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *