My Blog

True-crime podkasti uz koje će Vam vreme proleteti

Najbolji true-crime podkasti uz koje će Vam vreme proleteti su oni o kojima odmah želite da kažete svima o kojima znate. Oni su ti koje pijani što je brže moguće, proklet bio san. Baš kao i najbolji dokumentarni filmovi na Netflik-u, nekako ćete uvek naći vremena da preslušate samo još jednu epizodu, samo da vidite šta će se sledeće desiti. I zato što mnogi od najboljih istraživačkih novinara sada rade na terenu, to znači da se neki od najboljih podcasta o istinskim zločinima dešavaju u realnom vremenu, otkrivajući nove činjenice o slučajevima iz nedelje u nedelju dok slušaoci shvataju da oni zapravo znaju nešto vredno. Pravi podkasti o zločinima čak su imali direktne efekte na pravosudni sistem. Najnovije zanimljivosti pogledajte na sajtu omladina.

True-crime podkasti uz koje će Vam vreme proleteti

Koja je najneočekivanija korist od slušanja uznemirujućih podcasta? True-crime podkasti uz koje će Vam vreme proleteti. Oni vam pomažu da završite stvari. Kao i posuđe. Veš. Čak i vežbanje! I ako je potrebna dobra, staromodna priča o ubistvu da biste bili produktivni, neka bude! Šalu na stranu, ovi podkasti podjednako su zastrašujući koliko i zanimljivi. Odličan su način i da naučite jezik, ali i provedete zanimljivo vreme uz razgovor. Ako Vam se ova tema ne dopada, pogledajte kako izgledaju najbolji filmovi za jesenje dane. 

Čovek sa oružjem

True-crime podkasti uz koje će Vam vreme proleteti

Klovn i slatkiš

Svi su čuli za Džona Vejna Gejsija, klovna ubicu koji je silovao i ubio najmanje 33 dečaka i muškarca 70-ih – ali šta je sa Kendimenom, Dinom Korlom, koji je silovao, mučio i ubio najmanje 28 dečaka i muškaraca u ‘ 70-ih takođe? Podcast Klovn i Kendimen baca svetlo na mnoge predatore, kako poznate tako i nejasne, koji su godinama lovili mlade dečake – i kako su povezani sa mnogo većim krugom pedofila nego što ste ikada mogli da zamislite. Osetićete sve emocije slušajući ovo: užas, strah, gađenje, tugu i bes. I sigurno ćete naučiti šta da radite ako neko ikada pokuša da vam izvede „trik sa lisicama“: TRČITE. Ako Vam se ipak takva tema ne dopada uvek možete čitati najbolje knjige svih vremena. 

Srećno lice 1. sezona

Zamislite da saznate da je vaš tata serijski ubica. To se dogodilo Melissi Mur u leto 1995. godine, kada je saznala da je njen otac, Keith Hunter Jesperson, bio ubica srećnog lica. (Ubio je najmanje osam žena početkom 90-ih.) Ovaj podkast prikazuje Melisinu priču – njenim sopstvenim rečima – dok ona prepričava svoje detinjstvo i uznemirujuće znakove da njen tata nije bio baš ono što je mislila da jeste. Kao i svi podkasti, ovaj istražuje stranu posledica serijskih ubica koju ne čujemo često – intimne priče Džespersona kao oca i muža, pre i nakon što je postao ubica. I, što je još važnije, kako porodica koju je ostavio za sobom odbija da bude njegove doživotne žrtve. A za one koje više zanima moda možete pogledati najbolje muške i ženske parfeme 2022.

Kako slušati ove podkaste?

Jedini problem sa stratosferskim uspehom žanra pravog kriminala je to što postoji sve više i više podkasta koji ispunjavaju top liste svojim vrućim stavkama i reklamama za komplete za isporuku obroka. To znači da može biti teško pronaći nešto vredno što zaista želite da slušate. Ipak, ova lista najboljih podcasta o istinskim zločinima bi trebalo da vas lepo postavi.

  • Ovo su sve vrste dubokih istraga, podkastovi komedije o pravim zločinima za one kada želite da se smejete umesto da plačete, i nedeljni pregledi najnovijih sadržaja o istinskom kriminalu na servisima za striming.
  • True-crime podkasti uz koje će Vam vreme proleteti nisu uvek laki za slušanje u smislu sadržaja i upravo je to poenta.
  • Žanr pravog zločina sada je čvrsto fokusiran na priče o žrtvama i preživjelima, umjesto na omalovažavanje najgnusnijih ubistava, što je upravo ono što je potrebno najboljim podkastovima o istinskom zločinu.
Žena na mestu zločina

Neki od ovih podkastova mogu biti teški za slušanje

Prljavi Džon

Ljubav je opasna. I to je samo jedna od najuznemirujućih lekcija koje ćete uzeti od Prljavog Džona. Debra Njuel, uspešna dizajnerka enterijera, upoznaje tipa na mreži koji se čini previše dobrim da bi bio istinit. On je zgodan, bogat doktor koga njena porodica prezire – iz razloga koje ona ne može da shvati. Ovaj podkast istražuje mračnu stranu internet upoznavanja – i kako su neki od nas tako srećni što pronađu ljubav – i tako očajnički žele da je ne izgube – da smo spremni da ignorišemo čak i najsmrtonosnije znake upozorenja. Iako spor, ali true-crime podkasti uz koje će Vam vreme proleteti mogu biti i ovakve vrste.

adminTrue-crime podkasti uz koje će Vam vreme proleteti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *